Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

rogozin
Categorie: Actual
  • Dmitri Rogozin, directorul general al agenției spaţiale Roscosmos, a lansat amenințări fără precedent la adresa statelor care au închis spațiul aerian pentru avionul care urma să îl ducă în Serbia pe ministrul rus de Externe Serghei Lavrov.
  • Mesajul lui Rogozin vine în contextul în care vizita pe care Serghei Lavrov urma să o facă în Serbia a fost anulată, trei dintre vecinii sârbilor, Bulgaria, Macedonia de Nord şi Muntenegru, refuzând să lase avionul să le folosească spaţiul aerian.

În mesajul său de amenințare, care îi include și pe „românii răzbunători", Rogozin invocă racheta balistică intercontinentală Sarmat (Satan 2), despre care Moscova a susținut că nu poate fi interceptată de niciun sistem de apărare existent și că are o rază de acțiune de 11.000 de km. „La ce este bun Sarmat? El nu va cere pemisiunea pentru zbor de tranzit nici bulgarilor fricoși, nici românilor răzbunători, nici celor din Muntenegru care au trădat istoria noastră comună. Exact la fel ca în cazul celorlalți, gen cei din Suedia", a scris pe Twitter Dmitri Rogozin, şeful programului spaţial rusesc și fost vicepremier.

Citește și Rusia amenință că Stația Spațială Internațională poate cădea în SUA sau Europa

 
 
 
Back To Top