Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Andrei Lupu își pierde și funcția din Biroul Permanent al Camerei Deputaților
  • Excluderea deputatului Andrei Lupu din grupul parlamentar și din partid a venit după ce acesta a criticat dur conducerea partidului

Deputații USR au decis prin vot, marți, excluderea deputatului Andrei Lupu din grupul parlamentar și din partid după ce acesta a criticat dur conducerea partidului, potrivit hotnews.ro.

Prezent la ședință, președintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a spus că „un asemenea comportament calomnios, cu minciuni sfruntate la adresa partidului, nu poate fi tolerat”, conform unor surse din partid. 

Andrei Lupu își pierde și funcția din Biroul Permanent al Camerei Deputaților. El va fi înlocuit de deputatul Daniel Blaga.

Ce a spus Andrei Lupu despre conducerea USR

Deputatul Andrei Lupu a criticat dur conducerea partidului, într-un interviu de săptămâna trecută pentru SpotMedia, în care a dezvăluit care sunt problemele și nemulțumirile din interiorul USR.

Secretariatul general al USR, care administrează banii publici primiți de partid ca subvenție, a blocat accesul echipei de auditare alcătuită din experți financiari pentru a verifica documentele, a spus Andrei Lupu, în interviul pentru SpotMedia. Auditul a fost propus de Dacian Cioloș după ce a devenit președinte al partidului, a dezvăluit deputatul USR.

„Dacian Cioloș a propus două auditări: în privința modului în care au fost administrați banii până în acel moment și în privința modului în care s-au desfășurat alegerile în cadrul filialei Diaspora, cea mai mare după București. Ambele au fost aprobate în BN și apoi blocate”, a spus Andrei Lupu.

Andrei Lupu era nemulțumit de echipa restrânsă de conducere a partidului și spunea că Dacian Cioloș ar putea fi urmat de foarte mulți membri într-un nou partid.

„Adevăratele decizii ale USR se iau într-o cameră închisă, în care nu aude nimeni ce se întâmplă. Cea mai mare parte a membrilor e ignorată de la discuțiile importante”, a acuzat Andrei Lupu în interviul pentru SpotMedia.

Back To Top