Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

teatru 6-12 iunie
Categorie: APH Cultural

 • Săptămâna aceasta, Teatrul „Toma Caragiu” ne așteaptă cu o premieră a secției Teatrul de Revistă Majestic, comedia „Liniște! Se repetă!”.
• Nu vor lipsi producțiile secțiilor Dramă și Animație, reprezentații de excepție cu actori talentați.
• Iată programul complet al spectacolelor.


Sâmbătă seară, călătorim în lumea imaginată de William Shakespeare, iar duminică ajungem în Londra zilelor noastre, unde, într-o notă plină de umor, aflăm despre subiectul îmbogățirii peste noapte. Și copiii sunt invitați să ia parte la aventuri captivante, prin povești celebre, pline de învățăminte și umor. Iată programul detaliat.
Vineri, 10 iunie, la ora 19.00, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, suntem invitați la comedia „Liniște! Se repetă!”. O piesă cu influențe din comedia de'll arte, spectacolul este cea mai recentă producție a secției Teatrul de Revistă Majestic, și ne propune o perspectivă inedită, în cheie ludică, asupra clasicelor povești de iubire. Nu lipsește nici o confruntare plină de umor între doi tați care încearcă, prin negocierea căsătoriei copiilor, să își asigure un viitor cât mai liniștit. Toate acestea se derulează sub atenta supraveghere a povestitorului, care devine el însuși personaj.

CITEȘTE ȘI: GALERIA DE ARTĂ. Expoziția „Petri & friends”, un concept unitar

Sâmbătă, 11 iunie, la ora 19.00, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, vedem „A 12-a noapte”, o adaptare în cheie modernă a piesei lui William Shakespeare, care aduce pe scenă farse și deghizări, confuzii, calambururi și întâmplări neașteptate, într-un spectacol care povestește cu umor despre iubire și iluziile îndrăgostiților.
Duminică, 12 iunie, la ora 19.00, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, ne amuzăm la „Funny Money”. Henry Perkins, un contabil de vârstă mijlocie care trăiește în Londra, ajunge, din greșeală, în posesia unei serviete în care descoperă o sumă fabuloasă de bani. Pe măsură ce noi personaje își fac apariția și află de acest câștig neașteptat, se dezlănțuie un șir de situații neprevăzute și amuzante.
Joi, 9 iunie, de la orele 11.00 și 14.30, în sala Teatrului de Animație pentru Copii și Tineret Imaginario, copiii sunt așteptați la spectacolul „D'ale lui Păcală”. Plin de haz și isteț, Păcală, eroul multor generații de prichindei, este pregătit să le spună celor mici o poveste plină de peripeții.
Vineri, 10 iunie, de la ora 18.00, și duminică, 12 iunie, la ora 11.00, în sala Teatrului de Animație, ne bucurăm alături de cei mici de „Cântăreții din Bremen”, o poveste despre prietenie și solidaritate, ce are drept protagoniști patru animale care se întâlnesc întâmplător pe drum și pornesc împreună prin pădure, în căutarea unui trai mai bun. Petrecându-și noaptea într-o casă ce aparținea unor tâlhari, ei reușesc să îi pună pe fugă pe hoți și dobândesc, astfel, un sălaș.
Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.

CITEȘTE ȘI: TOP MILIARDARI. Forbes a inclus clasamentul 2022 şase români

Back To Top