Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Un bărbat în vârstă de 47 de ani care făcuse un obicei din a circula cu mașina deși nu are permis de conducere a fost reținut. 
  • Pentru a-l prinde oamenii legii au realizat un filtru rutier, însă bărbatul a reușit inițial să scape.

În urma unor informații deținute și în baza investigațiilor efectuate de polițiști, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Filipeștii de Pădure ar conduce pe drumurile publice fără permis de conducere, oamenii legii au constituit un filtru rutier marți pe DJ 720, pentru prinderea în flagrant al acestuia.

Cu această ocazie, în jurul orei 12.45, polițiștii au observat circuland pe DJ 720, din directia Dițești către Moreni, autovehiculul despre care se cunoștea că este condus de către persoana în cauză.

Polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, dar conducătorul auto, care se afla singur în mașină și-a continuat deplasarea, accelerând către zona forestieră a satului Dițești, iar după aproximativ 10 km a abandonat mașina în liziera unei păduri, reușind să își asigure scăparea.

La scurt timp după ce acesta a părăsit autoturismul, polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul unității, refuzând orice colaborare cu aceștia.

În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat faptul că, bărbatul aflat la volan nu posedă permis pentru nicio categorie de vehicule.

Față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat unității de parchet competente, pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, a fost intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.

Back To Top