Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • O femeie în vârstă de 43 de din Câmpina ani este cercetată penal de polițiști după ce a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest.
  • Oamenii legii au intrat la bănuieli când și-au dat seama că șoferița mirosea puternic a alcool. 

O femeie în vârstă de 43 de ani s-a ales cu dosar penal în urma refuzului testării cu aparatul etilotest și a propunerii de recoltare a probelor biologice. Deși aceasta mirosea puternic a alcool în momentul în care a fost trasă pe dreaptă în Câmpina, pentru un control de rutină, polițiștii nu i-au putut stabili alcoolemia. 

Potrivti IPJ Prahova, marți seara, în jurul orei 20:15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Henri Coandă din municipiu au oprit pentru control, un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 43 de ani.

Întrucât la înmânarea documentelor, polițiștii au sesizat faptul că aceasta emana halenă alcoolică, i-au solicitat testarea cu aparatul etilotest, refuzând acest lucru.

Ulterior a fost condusă la o unitate medicală, unde în prezența unui medic a refuzat din nou recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice de sânge.

Back To Top