Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Pompierii au fost solicitați să intervină, în noaptea de miercuri spre joi, pentru stingerea unui incendiu în localitatea Măneciu Ungureni. 
  • Focul a cuprins o hală de producție de mobilă și o clădire de birouri, pe o suprafață de aproximativ 550 mp.

 UPDATE: Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova a anunțat, joi dimineață, că, la ora 03.20, incendiul a fost localizat însă s-a lucrat în continuare pentru înlăturarea efectelor negative. „Intervenția a fost dificila din cauza cantității mari de materiale combustibile: vopseluri, diluanți, lemn, bureți, utilaje”, a precizat ISU Prahova. Suprafața estimată afectată a fost de 5.000 mp.

Pompierii militari au fost solicitați să intervină, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 01.00, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o hală de producție de mobilă și o clădire de birouri din localitatea Măneciu Ungureni.

Citește și: Filtru în Prahova pentru prinderea unui șofer fără permis. Bărbatul a reușit să scape, iar polițiștii l-au urmărit pe un drum forestier

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova a anunțat că suprafața afectată este de aproximativ 550 mp, iar la fața locului au fost mobilizate șase autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

„Din primele informații nu sunt raportate victime”, a precizat ISU Prahova.

Back To Top