Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Tânărul de 27 de ani ar fi furat o cameră de supraveghere și aproximativ 80 de metri de cabluri electrice pe care ulterior le-a vândut unor localnici din Scorțeni.
  • Autorul va fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă. 

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din Telega este cercetat penal pentru furt calificat după ce a spart o casă de vacanță din aceeași localitate. 

În baza sesizării proprietarului, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat apelantul care a delarat că îi lipsește o cameră de supraveghere, funcțională, în valoare de 700 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Postului de poliție Telega au identificat persoana bănuită, ca fiind vorba de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comună, care a fost condus la sediul unității de poliție, iar în urma audierii, acesta a recunoscut faptul că a sustras camera de supraveghre dar și 80 de metrii de cabluri electrice, pe care i-a vândut unor persoane din comuna Scorțeni.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul ar mai fi săvârșit o altă faptă cu o seară înainte tot de pe raza comunei Telega.

Față de bărbatul de 27 de ani s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unității de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Back To Top