Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Polițiștii prahoveni au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 3 ani și 3 luni pentru un tânăr din Florești. 
  • Bărbatul a fost condamnat pentru conducerea unei mașini fără a avea permis și pentru cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept. 

Miercuri a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, de către Tribunalul Prahova, prin care un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din comuna Florești a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 3 luni de închisoare pentru săvârşirea infractiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere (2 acte materiale) și cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.(36 acte materiale).

În cauză, polițiștii Secției nr.2 de poliție rurală Florești l-au depistat pe bărbat la domiciliul său din comuna Florești.

Acesta a fost depus în  Penitenciarul Mărgineni, judeţul Dâmboviţa, pentru executarea pedepsei.

Back To Top