Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

asfaltare
Categorie: Actual

În urmă cu trei săptămâni, strada Romană din Ploiești a fost asfaltată, dar locuitorii din zonă sunt, în continuare, nemulțumiți. Aceștia reclama faptul că gurile de canalizare reprezintă, și acum, un pericol pentru conducătorii auto și că firma care s-a ocupat de lucrări a reușit performanța de a asfalta o gropă doar pe jumătate.

La trei săptămâni de la asfaltarea străzii Romane, ploieștenii care locuiesc în zonă reclama faptul că lucrările nu au fost finalizate. Astfel, oamenii susțin că gurile de canalizare nu au fost reparate și că o groapă aflată la intersecția cu strada Transilveniei a fost reparată doar pe jumătate. „Strada a fost asfaltată acum trei săptămâni și nici acum nu au rezolvat gurile de canalizare. Au decopertat în jurul acestora, au pus niște semne de avertizare și au lăsat așa… Repet, au trecut trei săptămâni”, ne-a declarat unul dintre ploieștenii care locuiesc pe strada Romană.

asfaltare 2

Citește și Copaci betonați în noul parc de pe strada Triumfului. „Am mai văzut la București și pomii s-au uscat foarte repede”

Back To Top