Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, un cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, avertizare valabilă la nivel național.
  • În Prahova, în special în zona de deal și de munte, sunt anunțate ploi torențiale, intensificări ale vântului, dar și căderi de grindină.
  • În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20...30 l/mp și pe arii restrânse, mai ales în zonele de deal și de munte și în extremitatea de sud a țării, 40...60 l/mp.

 Atenționarea ANM de cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată și de cantități de apă însemnate este valabilă, la nivel național, în perioada 10 iunie, ora 14.00 - 12 iunie, ora 22.00.

În intervalul menționat, potrivit ANM, în sudul țării și la munte va ploua însemnat cantitativ şi vor fi pe alocuri şi manifestări de instabilitate atmosferică. În Moldova, Transilvania, Maramureș și local în Crișana și Banat, îndeosebi în timpul după-amiezelor, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va concretiza prin averse torenţiale, însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii şi grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, meteorologii au anunțat că se vor semnala cantitățile de apă care vor depăși 20...30 l/mp și pe arii restrânse, mai ales în zonele de deal și de munte și în extremitatea de sud a țării, 40...60 l/mp.

 

Back To Top