Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare de cod galben de inundații, atenționare valabilă pentru mai multe bazine hidrografice din țară, inclusiv din Prahova.
  • În intervale scurte de timp, din cauza ploilor torențiale, se pot produce viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite cu posibile depăşiri ale cotelor de atenție.

 Atenţionarea Hidrologică, potrivit INHGA, vizează în principal fenomenele de viituri rapide pe râurile mici, cu posibile efecte de inundaţii locale, care se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare ȋn intervalele 11.06.2022 ora 14:00 - 11.06.2022 ora 24:00 şi 12.06.2022 ora 14:00- 12.06.2022 ora 24:00, pe unele râuri mici din judeţele: Braşov, Sibiu, Alba, Hunedoara, Gorj, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Suceava, Neamţ şi Bacău.

Hidrologii au precizat că, având în vedere situaţia hidrometeorologică actuală şi prognoza meteorologică pentru următoarele 72 de ore, ca urmare a precipitaţiilor prognozate, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de atenție.

În Prahova, atenționarea de cod galben de inundații vizează afluenți ai râului Prahova, dar și râul Teleajen. La nivelul județului este și o avertizare de cod galben de ploi torențiale, vijelii și căderi de grindină. 

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, până duminică, 12 iunie, ora 22.00, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, se vor semnala cantitățile de apă care vor depăși 20...30 l/mp și pe arii restrânse, mai ales în zonele de deal și de munte și în extremitatea de sud a țării, 40...60 l/mp.

Back To Top