Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, luni, 13 iunie, o atenționare de cod galben de inundații, avertizare valabilă și în Prahova.
  • Din cauza ploilor torențiale se pot produce viituri rapide, dar și creșteri de debite pe unele râuri, cu posibile depăşiri ale cotelor de atenție.

 Atenţionarea Hidrologică, valabilă luni, până la ora 24.00, vizează în principal fenomenele de scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale, care se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare pe unele râuri mici din judeţele: Cluj, Argeș, Dâmboviţa și Prahova.

Atenționarea de inundații din Prahova vizează râul Teleajen și, în special în zona de munte a județului, afluenți ai râului Prahova.

Citește și: Aproape 20 de județe sub avertizare meteo de furtuni, luni după-amiază

În Prahova este în vigoare și un cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, valabil, luni, 13 iunie, până la ora 22.00, care se va manifesta cu averse torențiale, vijelii și chiar căderi de grindină în zona de munte.

Hartă-sursă-INHGA

 

Back To Top