Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Dispariția a fost semnalată de mama tinerei marți, în jurul orei 17.00. 
  • La momentul plecării purta pantaloni sport de culoare gri, hanorac alb, încălțăminte sport în culori alb negru.

Polițiștii prahoveni sunt în alertă după ce o tânără de 17 ani din Ploiești a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Dispariția a fost semnalată de mama acesteia. 

„La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 17:00,  la sediul Secției nr.2 de Poliție Ploiești s-a prezentat o femeie care a declarat faptul că, fiica sa, BARBU ALEXANDRA-IULIANA, în vârstă de 17 ani, domiciliată în municipiul Ploiești a plecat în mod voluntar de la domiciliu în jurul orei 14:30, fără a mai reveni până în prezent.

Semnalmente: aproximativ 1,50 metri înălțime, greutate cca 47 de kg, ten deschis, păr scurt, roșcat, ochi verzi. Poartă ochelari de vedere.

La momentul plecării purta pantaloni sport de culoare gri, hanorac alb, încălțăminte sport în culori alb negru.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.” au transmis reprezentanții IPJ Prahova prin intermediul unui comunicat de presă.

Update: Minora a fost depistată pe raza orașului Otopeni, județul Ilfov, a anunțat, miercuri, Poliția Prahova. Aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni pe timpul plecării voluntare de la domiciliu.

Back To Top