Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Mini-vacanța de Rusalii nu a fost lipsită de incidente. Pompierii militari prahoveni au stins 12 incendii și au salvat o persoană dintr-o situație de urgență.
  • Aproape 1.000 de solicitări s-au înregistrat la Serviciul de Ambulanță Prahova, echipajele medicale fiind solicitate pentru acordarea de asistență medicală la opt accidente rutiere.
  • În a doua zi de Rusalii, un bărbat în vârstă de 62 de ani a murit după ce a căzut de la etajul IV al unui bloc din Ploiești.

Peste 160 de salvatori din cadrul ISU Prahova au fost zilnic la datorie. În perioada 10 – 14 iunie, s-au înregistrat 144 situații de urgență, pompierii militari fiind solicitați la 12 misiuni de stingere a incendiilor, 8 misiuni pentru evacuare apă din locuințe, gospodării și beciuri, 4 misiuni pentru degajare copaci, 107 cazuri SMURD, precum și la 19 acțiuni pentru protecția comunităților.

Citește și: Mesaj Ro-Alert de vreme rea în Ploiești. Cod portocaliu de ploi torențiale și vijelii în mai multe localități din Prahova

De asemenea, în cele patru zile, 107 persoane au primit asistență medicală din partea pompierilor care încadrează echipajele de prim-ajutor calificat și terapie intensivă mobilă, iar o persoană și-a pierdut viața din cauze medicale. Echipajele de salvatori din cadrul ISU Prahova au asigurat măsurile specifice la 11 accidente rutiere, în urma cărora 9 persoane au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare.

În urma fenomenelor meteorologice periculoase produse în zona de competenţă a inspectoratului, pompierii prahoveni au intervenit cu motopompe și alte mijloace pentru evacuarea apei din 3 locații, respectiv Mizil, Băicoi și Păulești, fiind inundate 2 locuințe, 3 beciuri și 4 anexe gospodărești. Totodată, pompierii au acționat cu drujbe pentru degajarea a 4 copaci căzuți pe partea carosabilă în municipiul Ploiești și orașul Mizil.

Aproape 1.000 de solicitări s-au înregistrat în mini-vacanța de Rusalii și la Serviciul de Ambulanță Prahova, în opt situații fiind solicitată intervenția echipajelor medicale la opt accidente rutiere.

Luni dimineață, în a doua zi de Rusalii, SAJ Prahova a fost solicitat să intervină după ce un bărbat, în vârstă de 62 de ani a căzut de la etajul IV al unui bloc de pe strada Mărășești. Din păcate, bărbatul a fost găsit decedat.

 

Back To Top