Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

salvatori accident dn1
Categorie: Actual
  • Cinci pompieri de la Detașamentul Sinaia, care se îndreptau spre serviciu, au asigurat primele măsuri în urma accidentului mortal produs marți dimineață, pe DN1, în zona Paralela 45.
  • Impactul a avut loc sub ochii lor și, fără ezitare, aceștia au sărit în ajutorul victimelor și au asigurat zona.

Cei cinci salvatori - plt. adj. Petre George, plt. adj. Oprea Ciprian, plt. adj. Romulescu Marius, plt. adj. Georgescu Sebastian și plt. adj. șef Toma Sorin - au făcut echipă bună și au ajutat victima evenimentului rutier. Accidentul s-a produs chiar în fața lor, iar anii de experiență și-au spus cuvântul, au relatat cei de la ISU Prahova.

“Există oameni minunați care, atunci când intră în viața noastră, aduc cu ei bucurie și liniște, oameni minunați pe care, deși îi cunoaștem doar de câteva clipe, avem impresia ca îi știm de o viață și simțim că îi vom păstra în gând și în suflet o viață întreagă.

O persoană rănită grav după un accident rutier produs astăzi, în jurul orei 07.00, pe DN1, în dreptul localității Băicoi, a beneficiat de sprijinul a cinci pompieri care se deplasau spre locul de muncă, respectiv Detașamentul de Pompieri Sinaia.

Salvatorii au părăsit de îndată autoturismul în care se aflau și au făcut ce știau ei mai bine... să facă cinste meseriei pe care o execută cu atâta abnegație și determinare.

În cel mai scurt timp, unul dintre salvatori a anunțat evenimentul la numărul de urgență 112, iar ceilalți patru aveau să evalueze persoanele implicate.

Au analizat fiecare ocupant din cei cinci implicați în eveniment și au acționat pentru asistența medicală în cazul unui bărbat de 45 de ani, rănit grav. Totodată, au sprijinit echipajele medicale pentru executarea manevrelor de resuscitare în situația unei alte victime care se afla în stop cardio-respirator și pentru care a fost prea târziu pentru a o salva.

VEZI ȘI: Intervenție Salvamont de șase ore, cu 16 salvatori, în Masivul Bucegi. Patru turiști au rămas blocați

Totodată, au asigurat și măsurile specifice în cazul producerii accidentelor rutiere, respectiv balizarea zonei și verificarea bateriei, tocmai pentru a evita producerea unei alte situații de urgență.

Misiunea lor avea să se termine aici, intervenția fiind continuată de către echipajele SMURD și SAJ sosite la locul evenimentului”, au relatat reprezentanții ISU Prahova.

În accidentul care a avut loc marți, în jurul orei 7.00, la Paralela 45, și-a pierdut viața un bărbat de 63 de ani, iar un alt bărbat a fost rănit grav.

VEZI ȘI: Cinci persoane implicate într-un accident mortal, pe DN1, la Băicoi

Foto: ISU Prahova

Back To Top