Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Un tânăr a fost reținut pentru 24 de ore în urma perchezițiilor care au avut loc marți în Prahova. 
  • Acesta este principalul suspect într-un dosar de tăiere de arbori fără drept și șantaj. 

Poliția Prahova a anunțat reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr în vârstă de 29 de ani, principalul suspect într-un dosar de tăiere de arbori, fără drept, furt de material lemnos și șantaj. 

„În urma probatoriului administrat, ieri, 15 iunie a.c., față de un bărbat în vărstă de 29 de ani bănuit de comiterea faptelor a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.” au transmis reprezentanții IPJ Prahova. 

Vă reamintim că cercetările au indicat că, în perioada ianuarie –mai a.c., doi bărbați, cu vârstele de 28, respectiv 33 de ani, ar fi tăiat, fără drept și sustras, de mai multe ori, arbori atât din fondul forestier de pe raza comunelor Jugureni, Călugăreni și Vadu Săpat, cât și din afara lui.

Totodată, unul dintre cei doi bărbați ar fi obținut sume de bani, pe nedrept, de la diferite persoane drept despăgubire pentru că ar fi sustras material lemnos provenit din arborii tăiați de cei doi.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe motoferăstraie, dar și alte bunuri susceptibile să fi fost folosite la comiterea infracțiunilor.

Back To Top