Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cresa
Categorie: Actual
  • Ministerul Dezvoltării a aprobat finanţarea a încă 22 de creşe moderne şi eficiente din punct de vedere energetic, a anunţat ministrul Dezvoltării, Cseke Attila.
  • Comuna Măneciu se numără printre localitățile în care se va construi o creșă.

Conform declarațiilor ministrului Dezvoltării, în Măneciu, Baia Mare, Suceava, Moşniţa Nouă și Borşa va fi construită câte o creşă mare, pentru câte 100-110 copii. De asemenea, localităţile Cristian, Mangalia, Simeria, Poşta Câlnău şi Moldova Nouă vor beneficia de câte o creşă medie, fiecare cu o capacitate de 70 de copii. Totodată, câte o creşă mica, pentru câte 40 de antepreşcolari, va fi finanţată în Blaj, Techirghiol, Dej, Vlăhiţa, Paşcani, Scobinţi, Baia Mare, Fântânele, Isaccea, Petru Rareş, Tufeşti şi Pătârlagele.

”Ministerul Dezvoltării construieşte creşe noi, moderne şi prietenoase cu mediul înconjurător, în care energia necesară va proveni parţial din surse regenerabile, a precizat ministrul dezvoltării, care a reamintit că, ieri, s-au semnat şi contractele de finanţare pentru construirea primelor 15 creşe incluse în Programul naţional de construire de creşe, derulat de MDLPA”, a transmis Ministerul Dezvoltării, într-un comunicat de presă.

Citește și Măneciu: Centrale termice noi pentru Colegiul Ferdinand I

Back To Top