Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

klaus iohannis kiev macron
Categorie: Actual
  • Mai mulți lideri europeni se află astăzi la Kiev, într-o vizită care nu a fost anunțată oficial, dar cu privire la care existau speculații de mai multe zile.
  • În Capitala Ucrainei au mers președintele francez Emmanuel Macron, cancelarul german Olaf Scholz, premierul Italian Mario Draghi, cărora li s-a alăturat și președintele României, Klaus Iohannis.

“Mă aflu astăzi la Kiev, alături de Președintele francez Emmanuel Macron, Cancelarul german Olaf Scholz și Prim-ministrul italian Mario Draghi, pentru a ne arăta sprijinul puternic și solidaritatea deplină față de Președintele Zelenski și de poporul ucrainean. Această agresiune ilegală, nejustificată și neprovocată din partea Rusiei trebuie să înceteze!”, a anunțat Klaus Iohannis, pe rețelele de socializare.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski urmează să-i primească pe liderii europeni în cursul dimineţii, pentru discuţii considerate cruciale înainte de summitul european din 23 şi 24 iunie. După această întâlnire ar urma o conferință de presă și un „prânz privat”.

VEZI ȘI: Emmanuel Macron, președintele Franței: „Vom continua să susținem împreună Ucraina”

Preşedintele francez ar urma să facă o plimbare pe străzile din Kiev, apoi să se întâlnească cu jandarmii francezi care participă la investigaţiile ucrainene privind crimele de război.

“Cei patru lideri vor efectua o vizită la Irpin, apoi vor avea convorbiri oficiale cu Președintele Ucrainei, Volodâmâr Zelenski, urmând să susțină o conferință de presă comună la finalul discuțiilor (aproximativ ora 15:00, ora României)”, a anunțat oficial Administrația Prezidențială.
Este de așteptat ca deplasarea să se încheie în această seară. Potrivit sursei citate, mâine, la ora 12.00, Klaus Iohannis ar urma să efectueze o vizită la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu, împreună cu Majestatea Sa Philippe, Regele Belgienilor.

Back To Top