Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

tanc
Categorie: Actual
  • Rheinmetall a prezentat noul concept de tanc principal de luptă, KF51 Panther, la Eurosatory 2022.
  • Acesta este produs în cooperare germano-franceză şi se aşteaptă să înlocuiască actualele tancuri Leopard 2 şi Leclerc.

Conform producătorului, KF51 Panther va fi dotat cu un tun de 130 mm, complet automat şi va fi susținut în lupte de un sistem de drone sinucigaşe HERO pentru recunoaşteri şi lovirea obiectivelor în adâncime. Specialiştii de la Rheinmetall au declarat că noul tanc este superior la toate capitolele actualelor blindate: letalitate, protecţie, recunoaştere, conectivitate şi mobilitate. Aplicaţiile vor fi dotate cu inteligenţă artificială pentru distrugerea instantanee a obiectivelor descoperite. Tancul, cu o greutate de aproape 60 de tone şi o rază de acţiune de 500 km, are un echipaj format din trei militari (comandant, ochitor şi şofer).

Tehnologie de maximă performanță

Tunul de 130 mm, cu un sistem automat de încărcare, asigură precizie, rapiditate şi putere de foc. Acesta este completat de o mitralieră de 12,7 mm, ca armament principal. Tancul va avea un sistem de apărare apropiată, cu capabilităţi de detectare şi distrugere a dronelor. Panther este cel mai protejat blindat al momentului, având un sistem integrat ce încorporează tehnologii de protecţie active, reactive şi pasive.

Citește și Un ucrainean se oferă să tracteze un tanc în Rusia după ce soldații au rămas fără motorină

Back To Top