Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Mijlocașul japonez Takayuki Seto a semnat, vineri seară, prelungirea contractului cu FC Petrolul Ploiești, noul acord urmând să se întindă până la finalul stagiunii 2022-2023.
  • FC Petrolul a anunțat, în ultima săptămână, că a semnat contracte cu Gicu Grozav, Gabriel Tamaș, Lucian Dumitriu, dar a ajuns la un acord și cu mijlocașul brazilian Jair Tavares da Silva. 

Seto (36 de ani) a fost unul dintre oamenii care au oferit consistență parcursului echipei către Liga 1. Mijlocașul japonez a evoluat în 26 de partide în sezonul trecut.

Citește și: Gicu Grozav îmbracă din nou tricoul echipei Petrolul, după 10 ani

„Niponul a marcat și un gol, extrem de important, în remiza înregistrată în deplasarea cu FC Hermannstadt (scor 1-1), din play-off-ul ediției trecute a Ligii 2. Mult succes, Taka!”, a anunțat FC Petrolul.

Citește și: Premiul „Wathba Stallions Cup”, duminică, la Hipodromul Ploiești

FC Petrolul a anunțat, în ultima săptămână că a semnat contracte cu Gicu Grozav, Gabriel Tamaș, Lucian Dumitriu, dar a ajuns la un acord și cu mijlocașul brazilian Jair Tavares da Silva.

Back To Top