Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

furt lemne percheziții
Categorie: Actual
  • Un prahovean care ar fi tăiat și furat mai mulți arbori, în luna februarie, a fost depistat de polițiști.
  • Oamenii l-au găsit nu doar pe individ, dar în timpul perchezițiilor ar fi descoperit și ceva din lemnul obținut de acesta pe căi ilegale.

Ieri dimineață, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Bălțești au făcut două percheziții care au vizat un prahovean bănuit de comiterea infracțiunilor de tăiere de arbori, fără drept și sustragere de material lemnos. 

"În fapt, în cursul lunii februarie a.c., bărbatul din comuna Șoimari ar fi sustras șapte arbori de pe o proprietate privată, pe care ulterior i-a transportat la domiciliul său. 

În urma celor două percheziții, polițiștii au identificat și ridicat cantitatea de 2,7 metri cubi de material lemnos și un topor”, a anunțat IJP Prahova, în cursul zilei de sâmbătă.

VEZI ȘI: Percheziții în Prahova! Nouă persoane sunt căutate de mascați - VIDEO LINK

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de taiere de arbori, fără drept și sustragere de material lemnos.

 

Back To Top