Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

vaccin anti covid copii mici
Categorie: Actual
  • Autorităţile sanitare americane au recomandat sâmbătă vaccinurile împotriva COVID-19 de la Pfizer şi Moderna pentru copii mici.
  • Statele Unite devin astfel prima ţară care a făcut posibile injecţii cu aceste două vaccinuri cu ARN mesager începând cu vârsta de şase luni.

Vineri, Agenţia Americană pentru Medicamente (FDA) autorizase deja în regim de urgenţă vaccinurile anti-Covid pentru aceşti copii mici care până în prezent nu puteau fi vaccinaţi înainte de vârsta de cinci ani, scrie Agerpres, citând presa internațională.

Preşedintele Joe Biden a spus că este "un pas monumental în lupta împotriva virusului". "Aceste vaccinuri sunt sigure şi foarte eficiente şi le vor oferi părinţilor liniştea sufletească, deoarece copilul lor este protejat împotriva celor mai grave cazuri de COVID-19", a adăugat într-un comunicat președintele SUA.

"Ştim că milioane de părinţi (...) doresc să-şi vaccineze copiii mici şi, cu decizia de sâmbătă, o pot face", şi-a exprimat satisfacţia directorul CDC, Rochelle Walensky, într-un comunicat citat de Agerpres.

Guvernul federal a pus la dispoziţia statelor mai multe milioane din aceste doze anti-Covid pentru sugari pe care începuse deja să le trimită în cele patru colţuri ale ţării imediat ce a fost acordată autorizaţia FDA.

Joe Biden a promis că părinţii ar putea începe să facă programări săptămâna viitoare pentru a efectua primele vaccinuri şi că vaccinurile vor fi disponibile în mii de locuri, în special în farmacii şi spitale.

VEZI ȘI: Doza a patra de vaccin anti-Covid va fi administrată, la cerere, în cabinetele medicilor de familie

 

Back To Top