Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

bac 2022 proba scrisa
Categorie: Actual
  • Subiectul cu cel mai mare punctaj, la prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat, a testat cunoștințele candidaților despre comedie.
  • Cerințele au fost ușor diferite, în funcție de profil.

Candidații care au susținut, luni, examenul la Limba și literatura română, prima probă scrisă la Bac 2022, au avut de rezolvat câteva cerințe pe un text la prima vedere, de Nicolae Iorga, și de explicat, în 150 de cuvinte de ce stârnește emoții întâlnirea cu o personalitate, indiferent de domeniul în care s-a făcut remarcată aceasta.

Potrivit edupedu.ro, la profilul real, filiera tehnologică și cea vocațională (cu excepția celor din licee pedagogice), subiectul al III-lea le cerea absolvenților de liceu să prezinte, în cel puțin 400 de cuvinte, particularitățile unei comedii studiate. (VEZI SUBIECTUL AICI)

Candidații proveniți de la profilul umanist și din licee pedagogice au avut, la același subiect, de prezentat particularitățile de construcție a unui personaj dintr-o comedie studiată. (VEZI SUBIECTUL AICI)

Ministerul Educației va afișa, la ora 15.00, subiectele date azi, dar și baremul de corectare.

VEZI ȘI: Săptămâna emoțiilor. Astăzi încep probele scrise la Bac 2022

 

Back To Top