Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Un tânăr de 22 de ani din Vadu Săpat a fost bătut de un bărbat în vârstă de 33 de ani. 
  • Victima a ajuns la spitalul județean Ploiești. 

 Un scandal izbucnit între două persoane sâmbătăt noapte, la Vadu Săpat, s-a încheiat la spital pentru un tânăr de 22 de ani dar și cu aplicarea unei amenzi în valoare de 1000 de lei agresorului. 

Tatăl victimei a declarat pentru Observatorul Prahovean că nu știe cum a ajuns mașina fiului său pe mâinile bărbatului de 33 de ani, cu atât mai mult cu cât acesta din urmă nu are permis de conducere.

Pe imaginile puse la dispoziție se vede cum, după ce se dă jos din mașină, șoferul începe să-l lovească pe tânărul de 22 de ani. Vezi video pe Observatorul Prahovean.

Cu privire la acest eveniment, IPJ Prahova a precizat următoarele:

„La data de 19 iunie a.c., în jurul orei 03:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Vadu Săpat au fost sesizați despre faptul că pe o stradă din comună are loc un conflict între două persoane.

Cu ocazia deplasării polițiștilor la fața locului, conflictul era deja aplanat, iar din primele verificări a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 33 de ani ar fi avut un conflict spontan cu un tânăr în vârstă de 22 de ani, acesta din urmă fiind agresat.

Tânărul de 22 de ani și-a rezervat dreptul de a formula plângere penală în termenul legal.

Față de bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr.61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu amendă în valoare de 1.000 de lei.” 

Back To Top