Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Angajații de la SC Servicii Gospodărire Urbană Ploiești au îndepărtat elementele de joacă și mobilierul urban din parcurile din Mihai Bravu și din Piața 9 Mai.
  • Ulterior, societatea ploieșteană a explicat, luni, motivul pentru care a luat o astfel de decizie, precizând că „locurile de joacă nu vor fi desființate”.

 Îndepărtarea elementelor de joacă din parcurile din Mihai Bravu și din Piața 9 Mai din Ploiești a generat o serie de comentarii pe rețelele de socializare din partea părinților.

Citește și: Loc de joacă vandalizat în Ploiești. Unde se pot reclama astfel de fapte

SC Servicii Gospodărire Urbană (SGU) Ploiești, societate aflată în subordinea Consiliului Local, a precizat, luni, că locurile de joacă nu vor fi desființate.

„SGU Ploiești aduce la cunoștința publicului faptul că locurile de joacă din Cartierul Mihai Bravu și Piața 9 Mai nu au fost desființate!!! Acestea vor fi modernizate de către Primăria Ploiești prin intermediul unei sponsorizări”, a precizat SGU Ploiești, care face apel la înțelegerea din partea cetățenilor, precizând că pentru derularea lucrărilor este necesară obținerea de avize.

 

Back To Top