Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Un bărbat a sunat, luni după-amiază, la Poliție și a anunțat că prietena sa s-ar fi aruncat de pe un pod, într-o prăpastie, în stațiunea Sinaia.
  • La locul indicat, polițiștii au găsit cadavrul tinerei, în vârstă de 24 de ani, în cauză cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.
  • La operațiunea de recuperarea a cadavrului au participat cinci salvamontiști din cadrul Salvamont Prahova.

Polițiștii din cadrul stațiunii Sinaia au fost sesizați, luni, 20 iunie, în jurul orei 16:45, de către un bărbat, despre faptul că prietena sa s-ar fi aruncat de pe un pod, într-o prăpastie, în stațiunea Sinaia.

Citește și: TIR încărcat cu cereale implicat într-un accident rutier pe DN 1A, la Lipănești

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului și au constat faptul că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre o tânără în vârstă de 24 de ani din orașul Sinaia, aceasta fiind găsită decedată.

„Din primele verificări efectuate de polițiști, nu rezultă indicii de săvârșire a vreunei infracțiuni cu intenție. Cadavrul tinerei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat IPJ Prahova.

La recuperarea corpului neînsuflețit al tinerei au participat cinci salvamontiști din cadrul Salvamont Prahova.

Back To Top