Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

popovici
Categorie: Actual

Înotătorul român David Popovici (17 ani) a câștigat medalia de aur la Campionatele Mondiale de Natație în proba de 200 metri liber. Popovici a stabilit și un nou record mondial pentru juniori, după ce îl stabilise pe precedentul în semifinale.

Este prima medalie majoră la un campionat de seniori pentru David Popovici. Popovici a făcut o cursă extraordinară, preluând conducerea imediat după a doua întoarcere de bazin. El a câștigat cursa cu timpul 1:43.21, fiind urmat de sud-coreeanul Sunwoo Hwang și britanicul Tom Dean, marele favorit al cursei.

„Am concurat gândindu-mă că toți cei care mă apreciază urmăresc această cursă”, a spus Popovici imediat după finalul cursei. David Popovici este primul medaliat şi cel dintâi campion mondial de seniori al României, într-o probă masculină, şi al treilea sportiv care cucereşte medalia de aur pentru ţara noastră, după Tamara Costache (aur la 50 m liber, la Madrid 1986) şi Diana Mocanu (aur la 200 m spate, la Fukuoka 2001).

Citește și David Popovici s-a calificat în finala de 200 de metri liberi, cu un nou record mondial la junior

Back To Top