Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

alexandru rafila covid
Categorie: Actual
  • România a ajuns de la 300 la aproximativ 400 de cazuri Covid confirmate zilnic.
  • În același timp, în Germania apar, în fiecare zi, 100.000 de noi îmbolnăviri.
  • Ministrul român al Sănătății, Alexandru Rafila, spune că ține de fiecare să se protejeze, întrucât vaccinarea și trecerea prin boală nu mai opresc transmiterea.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a explicat că, și în țările cu numărul mare de cazuri Covid confirmate zilnic, sunt puțin pacienți în stare gravă. Transmiterea nu mai este oprită, însă, nici de vaccinare, nici de trecerea prin boală. Acesta a declarat că România a ajuns de la 300 la 400 de cazuri pe zi, dar Germania, de exemplu, se află la aproximativ 100.000 de confirmări în 24 de ore.

“Problema este generată de faptul că nici trecerea prin boală şi nici vaccinul nu mai opresc transmiterea şi nici chiar combinaţia dintre cele două. În cazul meu, m-am infectat, apoi mi-am făcut trei doze de vaccin. Astfel de persoane se pot îmbolnăvi pentru că transmisibilitatea care era iniţial oprită de vaccin în momentul de faţă nu mai este influenţată decât în mică măsură.

VEZI ȘI: În SUA a început vaccinarea anti-Covid a copiilor mici, de la vârsta de 6 luni

Ce s-a remarcat în Germania şi în alte ţări unde sunt multe cazuri este că formele grave sunt destul de puţine. De asta se recomandă protejarea persoanelor vulnerabile, decât măsuri în rândul populaţiei”, a spus Alexandru Rafila, la România TV.

Potrivit informării săptămânale publicate de Ministerul Sănătății, în intervalul 13 - 19 iunie 2022, în țara noastră au fost confirmate 2.609 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 343 reinfectări. 12 pacienți cu Covid au murit, în ultima săptămână, totalul deceselor de la începutul pandemiei, la nivel național, fiind de 65.726.

România avea, sâmbătă, mai puțin de 500 de pacienți infectați internați în secțiile de profil, doar 46 dinte aceștia, majoritatea nevaccinați, la ATI.

Back To Top