Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Aproximativ 400 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii prahoveni și de cei brașoveni în cele 4 ore.
  • Valoarea totală a sancțiunilor este de aproximativ 127.500 de lei.

Viteza constituie una dintre principalele cauze generatoare de accidente de circulație cu urmări grave. Deși acest lucru este cunoscut de către conducătorii auto, nu toți șoferii aleg să circule regulamentar, iar efectele unor astfel de decizii inadecvate sunt de cele mai multe ori nefaste.

Aproximativ 400 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii prahoveni și de cei brașoveni în cele 4 ore.

Pentru nerespectarea regimului legal de viteză au fost aplicate 316 sancțiuni contravenționale, 14 dintre acestea pentru depășirea limitei legale cu peste 50 km/h, fiind reținute pentru aceste abateri permisele de conducere.

Totodată, au fost retrase și 11 certificate de înmatriculare. Valoarea totală a sancțiunilor este de aproximativ 127.500 de lei.

În cadrul acțiunii, în jurul orei 12:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în timp ce acționau pe Drumul Național 1, în cartierul Nistorești au depistat cu ajutorul aparatului radar o femeie în vârstă de 41 de ani, care conducea cu viteza de 125 km/h (+55km/h), pe un sector de drum cu limitare la 70 km/h.

În cauză, conducătoarea auto a fost sancționată contravențional conform OUG 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru 90 de zile.

Back To Top