horoscop
Categorie: Timp liber

 

• Astrele ne aduc o zi plină de energie, în care conjuncturile îi favorizează pe cei harnici, întreprinzători, vrem să rezolvăm tot ce a rămas din trecut și să ne vindecâm rănile care ne țin pe loc. 
• Astăzi nu mai suportăm să ne complacem în situații neconforme sufletului și scopurilor noastre, refuzăm nesiguranța, ne anihilăm fricile, dar este mare nevoie să ne echilibrăm tensiunile interioare.
• Astrele ne aduc o vibrație de idealism, vrem să fim perfecți și să profităm de orice oportunitate, însă ni se cere grijă mare la conflicte. Să aflăm predicțiile pentru fiecare zodie.

Berbec – Emotivitate și tensiuni interioare accentuate, astrele recomandă discreție și concentrare mai mare, eliberare de concepții vechi și nevoia de optimism pentru a vedea situațiile favorabile.
Taur – Tendința de retragere din fața greutăților și din tumultul social, noutăți profesionale, de evitat orice conflict și situație neclară, nevoia de odihnă.
Gemeni – Astrele favorizează comunicarea și protecția din partea persoanelor importante, nevoia de discreție privind planurile personale pentru că există risc de certuri, dezvăluiri din partea anturajului.
Rac – Oportunități profesionale și sociale mari, astrele recomandă încredere mai mare în sine și renunțarea la temeri, schimbări de atitudine față de anturaj, atenție la comunicare. 

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: KENAZ și ELHAZ – Energie cu voință

Leu – Nevoia de echilibrare a emoțiilor și înlăturare a îngrijorărilor, astrele recomandă schimbarea de mentalitate privind sentimentele, nevoia de încurajare din partea celor dragi.
Fecioară – Eliberare de datorii, astrele avertizează asupra sectorului financiar în care sunt de evitat cheltuielile impulsive, risc de risipă în parteneriate.
Balanță – Astrele evidențiază, astăzi, relațiile și scot la suprafață problemele care trebuie rezolvate în raport cu anturajul personal și profesional, nevoia de flexibilitate.
Scorpion – Tensiuni cu anturajul de la muncă, astrele cer stăpânirea comportamentului și a emoțiilor, concentrare mai mare pe priorități, de evitat intervențiile chirurgicale, fiind risc de erori.
Săgetător – Nevoia de retragere din stresul social, astrele recomandă evitarea certurilor sau a criticilor cu cei dragi, evitarea provocărilor, temeri în relațiile personale.

CITEȘTE ȘI: David Popovici s-a calificat, doborând încă un record mondial, și în finala de la 100 de metri liber – VIDEO LINK

Back To Top