Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

david popovici aur dublu
Categorie: Actual
  • David Popovici a câștigat și finala la proba de 100 de metri liber, devenind dublu campion mondial la înot, cu două medalii de aur obținute în 48 de ore, la probele de viteză.
  • Este primul înotător român care reușește această performanță și al doilea din istoria Mondialelor care ia două medalii de aur în cadrul aceluiași campionat.

David Popovici a câștigat proba regină de 100 de metri liber cu timpul de 47.58. Cu performanța de miercuri seară, românul de numai 17 ani a devenit noua senzație mondială.

Sportivul a devenit, luni, cu aurul de la 200 de metri, primul campion mondial din istoria României, la înot (în probele masculine), iar aseară a reușit dubla, pentru a doua oară în istoria Mondialelor, rezultat care nu a mai fost obținut din 1973, când americanul Jim Montgomery a câștigat ambele probe de viteză.

VEZI ȘI: David Popovici a câștigat medalia de aur la Campionatele Mondiale de Natație în proba de 200 metri liber

Vedeți AICI a doua cursă de aur a sportivului la Campionatele Mondiale de la Budapesta.

Anterior lui David Popovici, titluri mondiale au mai fost cucerite doar la feminin, de Tamara Costache (50 m liber, 1986) şi Diana Mocanu (200 m spate, 2001). Ultima medalie la înot pentru România a fost bronzul Cameliei Potec, la 1.500 m liber, în 2009.

Foto: David Popovici

Back To Top