Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

consiliul
Categorie: Actual
  • Miercuri a avut loc o ședință extraordinară, de îndată, a Consiliului Județean Prahova.
  • Una dintre hotărârile adoptate a stârnit nemulțumirea social democraților prahoveni, care, joi, vor decide dacă vor contesta hotărârea consilierilor județeni.

Consilierii județeni au votat, miercuri, repartizarea pe localități a fondului pus la dispoziția CJ Prahova pe 2022, mai precis au împărțit 32 de milioane de lei către aproape toate localitățile din județ. Spunem aproape deoarece municipiul Ploiești nu a primit niciun leu. Modul în care au fost repartizați banii a stârnit nemulțumirea PSD Prahova, care joi va decide dacă va contesta hotărârea consilierilor județeni. „Anterior acestei ședințe a avut loc o negociere politică în urma căreia noi am fi avut 30%, ceea ce în principiu s-a respectat. Am trimis lista noastră, cum am vedea noi repartizarea celor 12 milioane, dar ceea ce s-a întâmplat a fost alceva, cu totul și cu totul alte sume. Nu s-a ținut deloc cont de ce am cerut”, ne-a declarat deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.

Un scandal, două excluderi

„Mâine vom avea un BPJ, ne gândim la atacarea acestei hotărâri, Prefectura ar trebui să o atace pentru că nu are caracter de urgență. În plus, legea spune că trebuie să se țină cont de cererile venite din teritoriu pentru că vorbim despre bani veniți prin Legea Bugetului de Stat, bani care completează bugetele primăriilor. Am văzut că Ploieștiul nu apare pe lista celor care vor primi bani și mi-am amintit că noi dădeam bani Ploieștiului pentru gigacalorie pe vremea domnului Dobre. Din păcate, doi consilieri PSD au votat pentru această hotărâre și mâine, în BPJ, voi cerea excluderea acestora”, ne-a declarat.

Citește și Consiliul Județean Prahova alocă 500.000 de lei, anul acesta, pentru finanțarea de activități nonprofit

Back To Top