Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă dimineață, o atenționare de cod galben de instabilitate atmosferică pentru nouă județe din România.
  • În zona de munte din Prahova, în special la altitudini de peste 1400 de metri, începând de duminică, 26 iunie, revin ploile și intensificările de vânt.

 Atenționarea de cod galben de instabilitate atmosferică este valabilă în nouă județe din România, începând de sâmbătă, 25 iunie, ora 15.00  până duminică, 26 iunie, ora 03.00.

Citește și: Accident pe DN1, în zona Câmpina. Trei auto au intrat în coliziune

Astfel, potrivit ANM, în Banat, sudul Crișanei, apoi în Oltenia instabilitatea atmosferică se va accentua și se va manifesta prin perioade cu intensificări ale vântului și vijelii (viteze la rafală de peste 55...75 km/h), descărcări electrice, averse torenţiale și izolat grindină. „Cantitățile de apă vor depăși 20...30 l/mp”, a anunțat ANM.

În Prahova, de duminică, 26 iunie, revin ploile, dar și intensificările de vânt, în special la altitudini mai mari de 1400 de metri. La Vârful Omu, duminică, temperaturile minime vor fi de 4 grade Celsius, în timp ce temperaturile maxime nu vor depăși 12 grade Celsius.

Back To Top