Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Brașov
Categorie: Actual
  • O femeie de 33 de ani a fost lovită cu un brutalitate de un bărbat chiar în centrul Brașovului.
  • Reacția bărbatului ar fi venit în urma refuzului femeii la avansurile făcute de acesta.
  • După ce imaginile cu agresiunea au apărut în mediul online, IPJ Brașov a comunicat măsurile luate în acest caz.

„Referitor la apariția în mediul online a unor imagini video în care poate fi observată o persoană de sex masculin, ce ar agresa o femeie, în timp ce se aflau pe bulevardul Eroilor din municipiul Brașov, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov este abilitat să comunice următoarele:

Față de persoana bănuită de săvârșirea faptei, respectiv față de un bărbat, în vârstă de 32 ani din municipiul București, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de "lovirea sau alte violențe" și "tulburarea ordinii și liniștii publice", instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, se arată într-un comunicat al IPJ Brașov.

Citește și Revoltător! Femeie bătută în plină stradă în Brașov de un bărbat căruia i-a refuzat avansurile-VIDEO

Back To Top