Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Câmpina
Categorie: Actual
  • Sâmbătă, la Câmpina, a avut loc omagierea celor 37 de ofițeri, subofițeri, militari în termen și personal civil care și-au pierdut viața în masacrul din fața Aeroportului Otopeni, în decembrie 1989.
  • La eveniment au participat, alături de reprezentanții instituțiilor statului, urmașii celor căzuți la datorie.

„Am avut bucuria să particip la ceremonia militară și religioasă de la monumentul eroilor jandarmi din Municipiul Câmpina, în calitate de partener al procesului de restaurare al monumentului. Este vorba despre un demers care a luat naștere în urmă cu mai bine de șase luni, când după participarea la comemorarea Eroilor Revoluției, am luat decizia alături de domnul inspector șef, colonelul Dragoș Buzoianu, de a ne implica în refacerea monumentului închinat eroilor, un punct important al intrării în Municipiul Câmpina.

Prezența la această ceremonie m-a onorat și emoționat deopotrivă pentru că am cinstit memoria unor eroi pe care nu avem voie să îi uităm, pentru că și faptele lor au contribuit la schimbarea cursului istoriei țării noastre. Veșnică recunoștință vouă, eroi ai neamului românesc! Onoare Eroilor de la Otopeni ai Unității Militare 0865 Câmpina!

Doresc să mulțumesc:

-pentru colaborare : inspectorului șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova – domnul Dragoș Buzoianu și reprezentanților societății MRS Maristar SRL, cea care a finanțat și executat lucrarea, domnului Stancu Cristian și domnului Aldea Dan;

-pentru susținere: domnului deputat Mircea Roșca, inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, domnul Nicolae Tudoroiu; adjunctului şefului Inspectoratului de Poliție – domnul Ginel Preda; inspectorului șef al Centrului Montan Sinaia – domnul Valeriu Cioboată; comandantului Școlii de Poliție ”Vasile Lascăr”  – domnul Vasile Tache;

Mulțumesc de asemenea pentru sprijin, primarului Municipiului Câmpina - domnul Alin Moldoveanu și comandantului Poliției Municipale – domnul Iulian Stanciu, dar și tuturor celor care au fost alături de noi, angrenați în împlinirea acestui scop dar și în organizarea acestui eveniment”, a transmis subprefectul județului Prahova, Alexandru Vane.

2

3

4

5

6

Citește și Sâmbătă are loc resfințirea Monumentului Eroilor Jandarmi din Câmpina

Back To Top