Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mircea geoană
Categorie: Actual
  • Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat, sâmbătă, că anticipează un război de lungă durată în Ucraina.
  • Acesta spune că, în câteva zile, NATO va aproba un nou pachet de asistență specializată.

Mircea Geoană a punctat că nu vede condiţii pentru o soluţionare politică în termen scurt a acestui conflict. „Anticipăm un război de lungă durată în Ucraina. Nu vedem, din păcate, condiţii pentru o soluţionare politică în termen scurt. Vom continua să încurajăm aceste lucruri. Vreau ca împreună să combatem dezinformarea Federaţiei Ruse, care încearcă să transforme agresivitatea lor în vina noastră, spunând că de vină sunt sancţiunile pentru problemele de securitate alimentară, de parcă nu blocada Rusiei, a porturilor ucrainene la Marea Neagră ar fi cauza reală. Va trebui să fim cu toţii pregătiţi, vor fi şi momente legate de preţuri la energie, de inflaţie. Sunt lucruri pe care trebuie să le rezolvăm în cadrul democratic al ţărilor noastre. Atenţie foarte mare, pentru că dacă nu avem riscuri de securitate pentru ţările din NATO, avem riscul ca propaganda, dezinformarea rusească să încerce să folosească elemente de insatisfacţie economică şi socială pentru a şubrezi unitatea noastră, a naţiunilor democratice”, a declarat secretarul general adjunct al NATO, citat de News.ro.

VEZI ȘI: Amenințare din Rusia, la adresa României. Medvedev: “Politicienii români dansează politic în cerc în jurul Moldovei. Consecinţele pot fi mult mai puţin amuzante”

Geoană a anunțat că săptămâna viitoare va fi aprobat un nou pachet de asistenţă specializată a NATO pentru Ucraina, inclusiv pregătirea acestei ţări pentru tranziţia de la echipamentele militare din era sovietică la cele moderne.

Back To Top