Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

salvamont elicopter bucegi
Categorie: Actual
  • Patru intervenții Salvamont soluționate cu suport aero asigurat de elicopterele SMURD-IGAV au avut loc sâmbătă, la nivel național.
  • Cea mai grea operațiune s-a derulat în Bistrița, unde o persoană a murit, iar alte trei au avut nevoie de salvatorii montani pentru a fi evacuate din Munții Rodnei.

În două dintre cazurile în care s-a intervenit, ieri, cu elicoptere, a fost vorba despre cazuri de turiști aflați pe trasee din Bucegi.

“Două misiuni de salvare realizate astăzi (sâmbătă - n.r.), cu sprijin aero în Bucegi. Mulțumim echipajului elicopterului 333 venit de la Caransebeș! Așteptăm cu nerăbdare operaţionalizarea elicopterului dedicat salvării montane de la Brașov”, au anunțat aseară cei de la Salvamont Prahova.

O altă intervenție de acest fel a avut loc în Munții Rodnei, unde o persoană și-a pierdut viața. “Acțiune în derulare a salvamontiștilor din cadrul serviciului Salvamont Bistrița pentru recuperarea a trei persoane din Munții Rodnei care au probleme la retragerea din masiv. O a patra persoana , care făcea parte din grup, a suferit un accident în urma căruia și-a pierdut viața. Persoana decedata a fost evacuata cu un elicopter SMURD-IGAV. Este a patra intervenție Salvamont, de astăzi (sâmbătă - n.r.),  la nivel național, soluționată cu suport aero asigurat de elicopterele SMURD-IGAV”, a transmis Dispeceratul Național Salvamont.

Imagini din timpul unei astfel de acțiuni au fost publicate AICI.

VEZI ȘI: Un turist scos de salvamontiști de pe Jepii Mici a sunat să anunțe că s-a rătăcit din nou, pe un traseu din Bucegi

Foto: Salvamont Prahova

Back To Top