Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • După condamnarea sa în dosarul Ferma Băneasa, prințul Paul a fugit din țară în decembrie 2020.
  • În prezent prințul Paul se află în custodia autorităților franceze.
  • El urmează să fie prezentat unei instanţe pentru confirmarea mandatului şi extrădarea în România.

„În urma cooperării polițienești internaționale, dintre Poliția Română și autoritățile din Franța, a fost depistat, în Paris, Paul-Philippe al României În continuare se desfășoară activitățile procedurale, în vederea predării acestuia, către țara noastră”, a transmis, luni, Poliția Română într-un comunicat de presă.

În prezent prințul Paul se află în custodia autorităților franceze. El urmează să fie prezentat unei instanţe pentru confirmarea mandatului şi extrădarea în România, potrivit libertatea.ro.

Paul de România a fost dat în urmărire în decembrie 2020 după ce a fugit din țară înainte de a fi condamnat definitiv de instanța supremă la 3 ani și 4 luni de închisoare în dosarul retrocedării ilegale a Fermei regale de la Băneasa.

La scurt timp după ce a fugit soția acestuia, prințesa Lia, le-a declarat polițiștilor că Paul ar fi plecat în Portugalia.

În 17 decembrie 2020, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a pronunțat sentința definitivă în dosarul retrocedării ilegale a Fermei regale de la Băneasa, iar Prinţul Paul a fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare. În prima instanță, el primise 3 ani cu suspendare.

Back To Top