Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Un tânăr de 27 de ani, din Ploiești, este bănuit că ar fi spart, ieri noapte, una dintre literele din logo-ul aflat în fața sediului Primăriei.
  • Un astfel de incident a avut loc și la începutul anului, când aceeași literă a fost spartă de niște adolescenți care încercau să facă o poză.
  • De la montarea literelor, este a treia oară când logo-ul este vandalizat.

Tânărul de 27 de ani, însoțit de alți trei, cu vârste apropiate, ar fi autorul actului de vandalism petrecut în zona centrală a municipiului.

“Duminică, 26 iunie 2022, în jurul orei 01:22, polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică I,

au fost sesizați prin Dispeceratul instituției să se deplaseze pe Bulevardul Republicii, în fața sediului Primăriei Municipiului Ploiești, unde un grup de tineri se comportă necivilizat.

Ajunși la fața locului, polițiștii locali au constatat că o persoană de sex masculin a distrus un proiector metalic, un stâlp ornamental de iluminat și a spart litera «o» din inscripția municipiului”, a informat Poliția Locală Ploiești.

VEZI ȘI: SGU a lansat un nou apel către ploieșteni pentru sesizarea actelor de vandalism. Persoane necunoscute au furat țevile de la o fântână arteziană

Autorul faptei manifesta un comportament agresiv, el fiind imobilizat ți încătușat de polițiștii locali din cadrul Biroului Intervenție Rapidă. Ulterior, bărbatul a fost predat reprezentanților Secției nr.1 de Poliție Ploiești, pentru continuarea verificărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Logo-ul a mai fost distrus de două ori până acum, cel mai recent incident petrecându-se la începutul anului.

VEZI ȘI: Minori cercetaţi pentru că au distrus litera "O" din logo-ul cu Ploieşti din faţa Primăriei

Ilustrație arhivă

Back To Top