Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Dispariția a fost semnalată de către soțul femeii. 
  • După o căutare care s-a întins pe aproximativ șapte kilometri, aceasta a fost găsită de patru polițiști din Vălenii de Munte. 

UPDATE IPJ Prahova

Ieri, 27 iunie a.c., în jurul orei 12.30, Poliția orașului Vălenii de Munte a fost sesizată de către un bărbat, despre faptul că un prieten al său se află în pădurea Cazacu, din comuna Gura Vitioarei și de trei ore nu mai știe nimic de soția sa, fiind convins că aceasta s-a rătăcit.

În urma apelului, polițiștii cunoscând zona ca fiind frecventată de animale sălbatice au constituit echipa operativă și de îndată, coordonați de șeful Poliției Orașului Vălenii de Munte au pornit în zona indicată, unde l-au găsit pe bărbat care le-a spus ca a venit cu soția sa în pădure, pentru a culege ciuperci și că la un moment dat a plecat la mașină să lase o sacoșă, iar când s-a întors a constatat faptul că aceasta nu mai este.

Speriat de faptul că în apropiere și-au mai făcut apariția și câțiva urși a cerut ajutor.

Polițiștii, împreună cu pompierii și jandarmii prahoveni, dar și cu un pădurar au împărțit zona pe mai multe tronsoane de drum, în speranța că o vor găsi mai repede pe femeie.

În jurul orei 16.40, colegii noștrii au sunat în dispecerat, cu vestea că au găsit-o pe bătrânică, teafără și nevătămată.

7 kilometrii au parcurs Iulian, Nicolae, Constantin și Radu până să o găsească pe tanti Constanța, care se afla la limita între satul Bughea de Jos și pădurea Cazacu, din comuna Gura Vitioarei.

Zâmbetul de mulțumire al doamnei Constanța i-a făcut pe polițiștii noștrii să plece acasă împăcați că au evitat o tragedie!

Chiar dacă în imagini nu am reușit să îi surprindem pe toti 4, le mulțumim prin intermediul celor 2 colegi, pentru devotamentul de care au dat dovadă!

Știre inițială

O femeie din Prahova care s-a rătăcit în timp ce căuta ciuperci alături de soțul său, la marginea orașului Vălenii de Munte, a fost găsită după o căutare care s-a întins pe mai bine de șapte kilometri. 

La activitățile de căutare au participat pe lângă polițiști, jandarmi, pompieri și un pădurar. Mobilizarea a fost cu atât mai mare cu cât femeia se afla în pericol din cauza animalelor sălbatice. 

„Pe tanti Constanța am găsit-o rătăcind prin pădure după ciuperci, fără să realizeze că se depărtase de soțul ei. Observând că nu o mai are în preajmă și cu teamă de animalele sălbatice din pădure, nea Cornel a sunat de urgență la Poliția Orașului Vălenii de Munte - Prahova pentru ajutor.

Iulian, Nicolae, Constantin și Radu sunt colegii noștri care au găsit-o pe tanti Constanța. Chiar dacă în imagine nu i-am surprins pe toți patru, noi îi felicităm pe aceștia, dar și pe ceilalți, pompieri, jandarmi și un pădurar, care au căutat umăr la umăr pe o suprafața de 7km.

Misiune îndeplinită, băieți!” au relatat reprezentanții Poliției Române pe pagina de Facebook. 

Back To Top