Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

sgu
Categorie: Actual
  • Astăzi, Actualitatea Prahoveană a publicat un articol care semnala faptul că angajații SGU udau spațiile verzi de pe Bulevardul Castanilor într-o dimineață ploioasă.
  • SGU a trimis pe adresa redacției un punct de vedere în care precizează, foarte clar, faptul că angajații nu spălau străzile, ci udau castanii de pe Bulevard.

„Cisterna cu apă, din imaginile care însoțesc articolul dvs., a fost utilizată pentru a asigura apa necesară materialului floricol, după finalizarea activității de plantare a acestuia în altă zonă a municipiului. Cantitatea de apă rămasă a fost utilizată pentru a uda castanii din aliniamentul Bulevardului Independenței, cunoscut fiind faptul că, acești arbori necesită o cantitate de apă mult mai mare pentru a preveni degradarea fiziologică.

Precizăm faptul că, personalul societății nu utilizează cisterna pentru a uda arterele de circulație și că resursele de apă ale societății sunt utilizate în conformitate cu indicațiile de specialitate în domeniu pentru îngrijirea materialului dendrologic și floricol”, au precizat reprezentanții SGU în punctul de vedere transmis redacției.

Citește și SGU spală străzile și udă spațiile verzi pe ploaie

Back To Top