Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ploiesti
Categorie: Actual
  • Finalul ședinței de peste trei ore a Consiliului a fost marcat de o dezbatere aprinsă generată de proiectul preluării unui teren de 86 de hectare de la Consiliul Județean Prahova.
  • Primarul Andrei Volosevici s-a opus cu vehemență acestui proiect de hotărâre, care, după ce a suferit niște modificări, a trecut de votul consilierilor locali.

„ Să-mi explice cineva unde e terenul, există vreo verificare asupra posibilelor sarcini pe care le are terenul… Îl preluăm, dar ce facem cu 86 de hectare în Tătărani?”, a declanșat polemica primarul Andrei Volosevici.

„Am avut o întâlnire cu conducerea județului, sunt 86 de hectare de teren în patrimonial Consiliului Județean, dânșii sunt de acord să ni-l dea nouă având în vedre că există foarte multe cereri de teren din partea unor societăți care vor să se dezvolte în Parcul Industrial și nu au teren liber. Avem în vedere să creem noi, Consiliul Local, împreună cu dumneavoastră, primarul nostrum, al PNL, un parc industrial la Bărcănești”, a explicat președintele de ședință, consilierul Gheorghe Sârbu.

Poezie și ipoteze

„Poezia jenantă, cu tot respectul, că vrem să facem parc industrial o să o rezolv eu. Avem 83 de hectare de teren în zona de est a orașului. Dacă ne interesează să facem un parc industrial, putem să îl facem în zona industrial unde avem toate utilitățile. Să presupunem că îl facem la Tătărani, dar toate taxele și impozitele, în conformitate cu Codul Fiscal, se plătesc la Bărcănești. Aș vrea să nu cred că, de fapt, e o pregătire pentru dorința Consiliului Județean de a prelua Parcul Municipal Vest”, a replicat primarul Volosevici.

Amendamentul salvator

Discuțiile au continuat zeci de minute în această manieră, proiectul de hotărâre fiind votat de majoritatea consilierilor locali după consilierul George Botez a adus un amendament în sensul preluării în mod gratuit a unui teren liber de sarcini.

Citește și Ședință cu scântei la Consiliul Local Ploiești. Primarul Volosevici, în război deschis cu grupul consilierilor liberali

Back To Top