Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

percheziții tutun
Categorie: Actual
  • 38 de percheziții au fost derulate de polițiștii prahoveni, într-un dosar cu prejudiciu de aproape 2 milioane de lei, privind prelucrarea și comercializarea ilegală de tutun.
  • Zeci de persoane au fost audiate în legătură cu activitatea grupării care s-a apucat de “treabă” în luna martie, dar a reușit să vândă, deja, 1,7 tone de tutun, prin intermediul anunțurilor publicate pe rețelele de socializare.

Cele 38 de percheziții, organizate miercuri de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Prahova, au avut loc în județele Prahova, Alba, Arad, Bistrița-Năsăud, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Ilfov, Maramureș, Neamț, Olt, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Vâlcea, dar și în municipiul București. Descinderile au vizat locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de producere de produse accizabile în afara unui antrepozit fiscal autorizat și deținere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 1 kilogram de tutun de fumat.

Potrivit informațiilor transmise în această dimineață de IJP Prahova, “începând cu luna martie 2022, persoanele bănuite ar fi desfășurat activități de prelucrare și comercializare, prin intermediul anunțurilor postate pe rețele de socializare și site-uri destinate comerțului online, către diverși clienți din țară, a circa 1,7 tone de tutun de fumat.

Imagini din timpul acțiunilor >>> aici.

Prejudiciul total estimat la acest moment este de 1.969.080 de lei.

VEZI ȘI: Percheziții DIICOT la traficanții și distribuitorii de heroină din București și Ilfov. Vizat este clanul Zoicărenilor

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 1.860 de kilograme de tutun mărunțit, 992 de kilograme de frunze de tutun, 28.534 de țigarete confecționate artizanal, 6 aparate pentru confecționarea țigaretelor, 3 mașini industriale pentru tocat frunze de tutun, 5.100 de etichete autocolante inscripționate, 2 laptopuri, 1 DVR, telefoane mobile, precum și înscrisuri utile cauzei.

Totodată, au fost indisponibilizate și o autoutilitară utilizată în activitatea infracțională”.

Percheziții în 19 județe, patru persoane reținute

45 de persoane au fost audiate, iar nouă dintre acestea au fost aduse la sediul unității de poliție. În urma probatoriului administrat, față de 4 persoane, două femei și doi bărbați, cu vârstele de 26, 33, 42 și respectiv 44 de ani, din județele Prahova, Dâmbovița și municipiul București, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentate unității de parchet competente, pentru luarea unei alte măsuri preventive.

9ab77cc4 c1ce 4f12 9a5f 611ef04e33b1

fa0dd1c2 0330 48d3 861a d5d83f246b29

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și de cel al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab" Ploiești.

Imagini: IJP Prahova

Back To Top