Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Târgșoru Vechi
Categorie: Actual
  • Un consilier din Târgșoru Vechi este acuzat că s-a prezentat la o ședință a Consiliului Local în stare de ebrietate. Scandalul iscat a fost atât de mare încât unul dintre consilieri a chemat Poliția.
  • Consilierii USR au anunțat că vor contesta proiectele aprobate cu votul consilierului acuzat că ar fi fost în stare de ebrietate.

„Am trăit să o vedem și pe-asta! Un consilier într-o aparentă stare de ebrietate a votat toate proiectele de pe ordinea de zi a Consiliului Local, inclusiv controversata achiziție a casei lui „Bucățică”!

Consilierul PNL, Constantin Ungureanu, a dat semne că nu e capabil să se exprime coerent, cu atât mai puțin să voteze, încă de la primele puncte. A fost lipsit de logică atunci când a încercat să ia cuvântul, fiind cu greu „potolit” de colegii de partid. A părăsit de câteva ori sala, a vorbit la telefon, dar președintele de ședință, Petre Drăgan, a refuzat să-l dea afară, votul său fiind decisiv pentru alocarea celor 250.000 de euro din bugetul comunei pentru controversata „casă a lui Bucățică”, au transmis consilierii USR Târgșorul Vechi.

Conform sursei menționate, consilierii USR și PSD au solicitat de mai multe ori ca Ungureanu să fie supus unui test de alcoolemie dar, în cele din urmă, penelistul a părăsit de bună voie sala. A reapărut în sală exact la votul pentru „casa lui Bucățică”, moment în care Mirela Oprea, consilier USR, a sunat la poliție, dar, până la sosirea echipajului, Ungureanu a fost scos din Primărie și, conform consilierilor USR, urcat direct în mașina edilului, sosit de urgență la sediu.

„În scandalul creat, președintele a încheiat ședința înainte să ceară toate opțiunile de vot, unii consilieri neapucând să voteze. Bineînțeles că vom contesta la Prefectură aprobarea acestui proiect”, a anunțat grupul consilierilor USR.

Urmăriți imagini din ședința Consiliului Local aici.

Citește și Scandal în Consiliul Local Ploiești pe tema terenului unde ar urma să fie construit viitorul Spital Județean

Back To Top