Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Prahova se află sub cod galben de caniculă, însă meteorologii au emis și o atenționare de cod galben de ploi torențiale și vijelii, avertizare valabilă în mai multe localități din județ.
  • Vântul va sufla cu putere, iar ploile vor cumula 25 l/mp.

Administrația Națională de Meteorologie a emis, joi, un nou cod galben de caniculă, dar și o atenționare de ploi torențiale pentru zona de munte din Prahova.

Citește și: Cod galben de caniculă în Prahova. Când expiră atenționarea

Tot joi, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU Prahova, a anunțat că, până la ora 19.30, este în vigoare o atenționare de cod galben de ploi torențiale, avertizare valabilă în localitățile MiziI, Urlați, Colceag, Sângeru, Podenii Noi, Ceptura, Baba Ana, Fulga, Gornet Cricov, Gura Vadului, Apostolache, Boldești Gradistea, Chiojdeanca, Vadu Săpat, Lapoș, Călugareni, Salcia,Tătaru, Jugureni și Fântanele.

Pe durata atenționării se pot semnala vijelii cu rafale de 55..60 km/h, descărcări electrice și averse ce vor cumula 25 l/mp. 

Back To Top