Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Servicii Gospodărire Urbană (SGU) Ploiești a lansat un apel către cetățeni să semnaleze actele de vandalism care au loc pe domeniul public.
  • Recent, un loc de joacă, recent modernizat, din Cartierul Mihai Bravu, a fost găsit plin de gunoaie, iar o fântână arteziană din zona Bulevardul Republicii a fost găsită plină cu pietre.

 Servicii Gospodărire Urbană (SGU) Ploiești a lansat, vineri, un nou apel către cetățeni să semnaleze actele de vandalism de pe domeniul public. Totul are loc după ce un un loc de joacă din Cartierul Mihai Bravu a fost găsit plin de gunoaie, iar o fântână arteziană din zona Bulevardul Republicii a fost găsită plină cu pietre.

Citește și: FOTO: Fântâni pline cu spumă, la Ploiești. SGU lansează în nou apel împotriva actelor de vandalism

Acestea nu sunt singurele acte de vandalism care au avut loc în Ploiești. În urmă cu aproximativ două săptămâni, fântânile arteziene de la Gara de Sud și de la Casa Sindicatelor au fost umplute cu spumă, după ce persoane necunoscute au turnat șampon.

SGU Ploiești a publicat, vineri, imagini cu actele de vandalism care s-au produs recent pe raza municipiului, precizând că în bazinul fântânii arteziene din zona Bulevardul Republicii au fost aruncate pietre de diferite dimensiuni care au generat blocaje în funcționarea acesteia. Totodată, în Cartierul Mihai Bravu, suprafața antitraumă a unui loc de joacă, recent modernizat de municipalitate, a fost găsită plină de gunoaie. 

SGU solicită cetățenilor să semnaleze actele de vandalism la numerele de telefon ale Dispeceratului RASP(0244/984) și Poliției Locale (0244/954).

Back To Top