Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

parc vest
Categorie: Actual
  • Viceprimarul Ploieștiului, Magdalena Trofin, a formulat acuzații grave criticând preluarea Parcul Municipal Vest de către Consiliul Județean Prahova.
  • Acuzațiile viceprimarului vin după ce, joi, consilierii județeni au aprobat solicitarea trecerii Parcului Municipal Vest la Consiliul Județean Prahova, în vederea derulării unor investiții cu fonduri europene.

Conform raportului de specialitate, Parcul Municipal Ploiești ar urma să devină un punct important de atracție prin realizarea unor investiții precum bazin de înot olimpic, patinoar, terenuri de hadbal, tenis și baschet, sală polivalentă, piste de biciclete, seră cu plante exotice, precum și alte atracții cu caracter unic în județ. Parcul Municipal Vest a fost realizat pe fonduri europene și mărește suprafața de spațiu verde a Ploieștiului, în condițiile în care coeficientul pe locuitor este sub media acceptată.

„Ploieșteni, ce părere aveti despre "planurile" Consiliului Județean de a distruge Parcul Municipal?

Consiliu Județean solicită în patrimoniu Parcul Municipal Vest, realizat de Primăria Municipiului Ploiești prin Programul Operațional Regional, Axa Prioritară 1 “Sprijinirea Dezvoltării durabile a orașelor – poli urbani de creștere”. 

Realizarea Parcului Municipal Ploiești Vest, a căilor de acces și a rețelelor edilitare specifice a costat 70.311.415,55 lei, din care:

- 46.478.603,24 lei cheltuieli eligibile din fonduri UE

- ploieștenii au plătit din taxele și impozitele lor suma de  23.832.812,31 lei pentru realizarea parcului.

Consiliu Județean a anunțat intenția de a construi aici un complex sportiv dar în acest moment nu este foarte clar de unde va avea Consiliu Județean bani pentru acestă investiție așa că nu se știe cand vor începe lucrările sau cand se dorește finalizarea acestora.

Din păcate acest lucru presupune distrugerea parcului.

Spațiul verde (mii de copaci), locurile de joacă, pistele de bicicletă, terenurile de sport și toate spațiile de agrement de care se bucură mii de copiii și adulți în fiecare săptămană, urmează să fie betonate sau lăsate în păragină.

Înainte de realizarea parcului Ploieștiul avea 6,98 metri pătrați de spațiu verde pe cap de locuitor iar după finalizarea acestuia s-a ajuns la 9,31 metri pătrați de spațiu verde pe cap de locuitor.

Uniunea Europeană recomandă un minimum de 26 de metri pătrați de spațiu verde pe cap de locuitor, în timp ce Organizația Mondială a Sănătății un nivel de 50 de metri pătrați/cap locuitor.

Consider că realizarea unui complex sportiv este necesară dar trebuie gasită o altă locație. Nu trebuie să distrugem Parcul Municipal Vest pentru a realiza o astfel de investiție ci trebuie să continuăm dezvoltarea acestuia în aceeași direcție”, a transmis Magdalena Trofin, viceprimarul Ploieștiului.

Citește și Vot în Consiliul Județean Prahova pentru preluarea Parcului Municipal Vest

Sursă foto: youtube

Back To Top