Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Aleșii județeni prahoveni au aprobat, joi, un proiect de hotărâre privind solicitarea trecerii Parcului Municipal Vest la Consiliul Județean Prahova, în vederea derulării unor investiții cu fonduri europene.
  • Pe lista obiectivelor propuse figurează o sală polivalentă, un bazin de înot olimpic, dar și un patinoar. 

 Anunțul cu privire la seria de investiții care ar urma să fie realizate la Parcul Municipal Vest a fost făcut de președintele Consiliul Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, în timpul ședinței în care le-a și mulțumit consilierilor locali ploieșteni pentru oportunitatea ca instituția pe care o conduce să demareze investițiile aici.

Citește și: CJ Prahova cumpără Poliției mai multe echipamente pentru campaniile menite să descurajeze consumul de droguri și alcool

Conform raportului de specialitate, Parcul Municipal Ploiești ar urma să devină un punct important de atracție prin realizarea unor investiții precum bazin de înot olimpic, patinoar, terenuri de hadbal, tenis și baschet, sală polivalentă, piste de biciclete, seră cu plante exotice, precum și alte atracții cu caracter unic în județ.

Pentru realizarea acestor obiective de investiții este necesară o suprafață de teren de aproximativ 69 ha, care să facă parte din domeniul public al județului Prahova.

Back To Top