Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

odesa
Categorie: Actual
  • Un centru de reabilitare pentru copii deținut de Republica Moldova în Sergheevca, Ucraina, a fost lovit de rachetele rusești care au vizat regiunea Odesa.
  • Un colaborator al centrului a fost ucis și alți cinci sunt răniți.

„Cu regret am fost anunțați că 5 colaboratori ai Centrului sunt răniți și unul a decedat, ei toți locuind în clădirea care a fost afectată de bombardamente. Acești oameni pașnici au făcut zilele copiilor Moldovei mai frumoase, s-au ocupat de reabilitarea lor cu mult drag si dăruire și le dorim din suflet recuperare totală”, a declarat Ala Nemerenco, ministrul Sănătății din Republica Moldova. Nemerenco a mai precizat că sanatoriul era renovat iar copiii cu probleme de sănătate din Republica Moldova aveau posibilitatea să beneficieze de servicii medicale de reabilitare pe litoralul Mării Negre.

„În măsura în care putem să ajutăm, o vom face”

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu a declarat vineri că România este dispusă să ajute victimele atacului cu rachetă de vineri dimineață din regiunea Odesa și că autoritățile române sunt în legătură cu cele ale Republicii Moldova, care administrează centrul de reabilitare pentru copii de la Sergheevca. „Această nefericită situaţie creată de încă un atac împotriva civililor nu face decât să reconfirme faptul că vorbim despre un război care nu este doar ilegal, dar este şi imoral şi care trebuie să ia sfârşit cât mai repede. Vom lua legătura şi suntem în contact permanent cu colegii noştri de la Chişinău, în măsura în care putem să ajutăm în legătură cu victimele acestui atac o vom face”, a declarat Bogdan Aurescu.

Citește și Amfore antice, descoperite de soldații ucraineni care săpau tranșee în Odesa

Back To Top