Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Botez
Categorie: Actual
  • Un control al Curții de Conturi a stabilit că Primăria Ploiești a plătit „necuvenit” aproape 40.000 de lei către consilierii locali iar printre măsurile recomandate se numără și recuperarea prejudiciului, ceea ce înseamnă că unii consilieri locali vor fi obligați să dea înapoi sume importante.
  • Consilierul George Botez a cerut Primăriei Ploiești să conteste „actul de control”.
  • „Este de neînțeles cum solicitați colegilor făra studii juridice să formuleze obiecțiuni la un proces verbal pe baza unei comunicări superficiale”.

Contestare sau recuperare?

Primăria Ploiești a adus la cunoștința consilierilor locali faptul că, în urma unui control al Curții de Conturi, s-a constatat că au fost efectuate plăți „necuvenite” în valoare de aproape 40.000 de lei sub formă de indemnizații. Mai mult, Primăria le-a cerut consilierilor locali să decidă dacă vor formula obiecțiuni sau vor admite fără obiecțiuni, recuperarea sumelor stabilite în raport. Consilierul George Botez a transmis Primăriei Ploiești solicitarea de a ataca concluziile actului de control și a criticat dur modul în care executivul administrației locale a acționat în urma controlului Curții de Conturi și s-a oferit, pro bono, „să dea  o mână de ajutor în susținerea cauzei”.

„Vă voi da, pro bono, o mână de ajutor”

„Deși adresa dumneavoastră este cel puțin bizară deoarece răspunde întreg executivul de corecta aplicare a legii de până la acest moment (inclusiv calculul și plata indemnizației consilierilor), în lipsa unui punct de vedere al dumneavoastră pe care ar fi trebuit să ni-l prezentați în cadrul adresei sau separat (probabil că asistența juridică a fost în concediu în primărie și altcineva nu se pricepe la asta), voi face eu câteva remarci, sperând că, totuși, la îndemnul meu, veți contesta acele aberații stabilite în „actul de control”. Este, însă, de neînțeles cum solicitați colegilor făra studii juridice să formuleze obiecțiuni la un proces verbal doar pe baza unei comunicări superficiale pe care le-ați realizat.

În condițiile de mai sus, vă somez ca în baza posturilor ocupate, a atribuțiunilor de serviciu care generează lefuri cel puțin considerabile, să procedați la atacarea actului de control sub aspectul problemei indemnizațiilor consilierilor, urmând să invocați CEL PUȚIN următoarele aspecte pe care să le dezvoltați în documentul pe care îl veți fi întocmit.

1.       Calculul indemnizației este stabilit prin lege, act normativ superior ordinului;

2.       Ordinul nu crează norme obligatorii, nu poate mări sau micșora cuantumul, el face recomandări care nu au caracter obligatoriu;

3.       Ordinul nu poate modifica legea și nici nu poate include condiții suplimentare pentru stabilirea și plata indemnizației întrucât este act normativ inferior legii și se subordonează (sau așa ar fi trebuit) acesteia;

4.       Menținerea constatărilor este, în opinia mea, un act abuziv, ceea ce va deschide și calea altor demersuri. Nu mai vorbesc despre o eventuală neatacare a acestor constatări.

În mod evident, în instanță voi formula cerere de intervenție în interesul reclamantei și vă voi da, pro bono, o mână de ajutor în susținerea cauzei, dacă va fi nevoie”, a transmis George Botez executivului Primăriei Ploiești.

Citește și Curtea de Conturi: Primăria Ploiești a plătit „necuvenit” aproape 40.000 de lei către consilierii locali

Back To Top